Ce bătaie de joc! Nicușor Dan vrea să facă piste de biciclete pe trotuarele de pe bulevardul Kiseleff! Exact aceleași piste au fost declarate ilegale de Poliţia Capitalei în 2012 pentru că erau un pericol imens pentru pietoni! Acum primarul vrea să le vopsească din nou

Nicuşor Dan a promis o nouă pistă de biciclete pe traseul Piața Presei – Bulevardul Kiseleff – Bulevardul Constantin Prezan, însă până în prezent a rămas doar o declaraţie de intenţie. Motivul: Primăria Capitalei nu a cerut încă acordul Poliţiei pentru începerea efectivă a lucrărilor, deşi, la începutul lunii mai, primarul general a anunţat că acestea “vor începe în zilele următoare”. Vor fi realizate prin îngustarea trotuarelor, ceea ar putea pune în pericol atât pietonii, cât şi bicicliştii. Mai mult, aceleaşi piste de biciclete au fost declarate ilegale de Poliţie în urmă de 10 ani din aceleaşi motive.

Știți pista de biciclete de pe Calea Victoriei, probabil singura făcută pe carosabil si departajată cu bordură atât de benzile de circulaţie a maşinilor cât si de trotuare? Ei bine, e posibil ca în Bucureşti să nu mai existe niciodată o asemenea pistă pe niciun alt bulevard mare. Nicusor Dan le-a promis bucureștenilor un oraş civilizat şi occidental, doar că între timp s-a convins toată lumea că de fapt promisiunile primarului „wanna-be” au fost doar vorbe goale.

Cea mai nouă isprava a primarului Nicuşor a fost să se laude pe Facebook cu noi piste de biciclete pe arterele principale din Bucuresti. Doar ca ceea ce a omis el să spună e ca bicicliştii şi trotinetele electrice vor circula pe trotuar, printre pietoni, bulevardul rămânând al mașinilor, așa cum e şi normal într-un oraş care se luptă cu poluarea imensă.

 110 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Comentarii Facebook
Apasati pe una din imaginile de mai jos pentru a inchide aceasta fereastra.