DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Ce îți poate face Poliția Rutieră dacă te prinde fără ITP valabil pe străzi în 2021

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Mulți șoferi riscă și aleg să circule pe străzile din Românie fără a efectua inspecția tehnică periodică, în felul acesta punând în pericol viața lor și a celorlalți participanți la trafic. Sancțiunile nu sunt deloc blânde.

Ce sancțiune primești dacă circuli fără ITP

Efectuarea inspecției tehnice periodice certifică faptul că automobilul tău se află într-o stare bună de funcționare și în același timp are dreptul de a circula pe drumurile publice din România. Chiar și așa mulți șoferi ignoră aceste aspecte și circulă fără ITP valabil, amenzile pentru asta fiind unele foarte mari.

Dacă sunteți opriți în trafic și se constată că circulați cu o mașină a cărui ITP este expirat, înmatricularea acesteia va fi suspendată automat, îți va fi reținut certificatul de înmatriculare, plăcuțele de înmatriculare vor fi ridicate și veți primi o amendă între 1305 de lei și 2900 de lei.

Certificatul de înmatriculare și plăcuțele de înmatriculare vor fi reobținute în momentul în care veți avea dovada că ați efectuat inspecția tehnică periodică la unul dintre service-urile autorizate.

Citeste continuarea pe StiriDirecte.ro

 223 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos