CE PEDEAPSĂ A PRIMIT BĂRBATUL DIN HUNEDOARA CARE A DAT DE PĂMÂNT CU NEPOTUL SĂU, ÎNTR-UN PARC. PROCURORII AU MAI „TĂIAT” DIN ACUZAȚII

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Alexandru Cobzaru a fost scutit de o pedeapsă majorată, după ce procurorii care l-au chemat în instanță au mai „tăiat” din acuzații. Bărbatul din Hunedoara a fost trimis în instanță pentru faptul că a dat cu propriul nepot de pământ, într-un parc, nu și pentru agresarea fiului său vitreg.

Bărbatul de 29 de ani din Hunedoara care a dat de pământ cu propriul nepoțel într-un parc a fost scutit de o acuzație care i-ar fi adus o pedeapsă mai mare.

Mai exact, Alexandru Cobzaru a fost chemat în instanță doar pentru că a dat de pământ cu nepoțelul său, în văzul tuturor, nu și pentru faptul că și-a agresat și fiul vitreg. Acest lucru îi aduce monstrului din Hunedoara o pedeapsă mai mică, notează spynews.ro.

Alexandru Cobzaru a fost arestat pentru 30 de zile

Luni, Alexandru Cobzaru a fost arestat pentru 30 de zile, fiind acuzat oficial doar de „loviri sau alte violențe”, conform art. 193 alin. 2 Cod Penal, care prevede: „Fapta prin care se produc leziuni traumatice sau este afectată sănătatea unei persoane, a cărei gravitate este evaluată prin zile de îngrijiri medicale de cel mult 90 de zile, se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 5 ani sau cu amendă.

Respinge solicitările inculpatului de a se dispune o măsură preventivă mai blândă, precum arestul la domiciliu sau controlul judiciar. Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara. Dispune arestarea preventivă a inculpatului COBZARU ALEXANDRU, pentru săvârşirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, prevăzută de art. 193 alin. 2 Cod Penal, comisă în dauna persoanei vătămate minore …, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 08.02.2021 și până la data de 09.03.2021, inclusiv. Cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Onorariul apărătorului din oficiu, în cuantum de 616 lei, pentru doamna avocat Neamţu Liliana, se va avansa din fondurile Ministerului Justiţiei”,este decizia judecătorilor, contestată deja de infractor.

Sursa Cancan.ro

Loading