DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

CE S-A ÎNTÂMPLAT CU BĂRBATUL CARE ȘI-A BĂTUT COPILUL ÎN PARC? ÎN CE STARE SE AFLĂ BĂIATUL

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

În spațiul public au apărut imagini care au îngrozit o țară întreagă. Un bărbat în vârstă de 29 de ani a trântit un copil de pământ, într-un parc din Hunedoara. Întreaga scenă s-a produs la câteva minute după ce individul își agresase fizic și propriul băiat. Oamenii legii au intervenit, iar bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să se dispună măsurile legale. În ceea ce privește starea băiatului, acesta a fost transportat la Chirurgie Pediatrică și este stabil. 

Potrivit oamenilor legii, întreaga scenă s-a petrecut după ce copilul agresat și fiul agresorului, în vârstă de 7 ani, s-au certat.  La scurt timp, bărbatul s-a dus în locul unde se afla băiatul mai mare, l-a ridicat şi apoi l-a trântit de pământ. În urma celor întâmplate, individul a fost reținut pentru 24 de ore, iar pe numele lui a fost deschis dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de loviri sau alte violențe, violență în familie, precum și tulburarea liniștii și ordinii publice, deoarece fapta a fost comisă într-un loc public. Astăzi va fi prezentat  în faţa magistraţilor pentru dispunerea măsurilor legale în acest caz.

De asemenea, băiatul agresorului, care a fost și el lovit, a fost solicitat pentru a fi audiat ca victimă a violenței în familie, în  prezenţa reprezentanţilor Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Hunedoara.

Băiatul de 13 ani a ajuns la spital cu traumatism cranian grav

În urma incidentului, copilul de 13 ani, nepotul bărbatului, a suferit o fractură la cap, cu pierdere de conștiență.

“Copilul are o fractură la osul occipital. Este un traumatism cranian grav, de luat în seamă, cu pierdere de conştienţă şi cu amnezie retrogradă”, a declarat, pentru Agerpres, directorul medical al SJU Deva, dr. Lucian Miron.

Potrivit cadrelor medicale, băiatul este în continuare internat la Chirurgie Pediatrică, este stabil, dar nu este exclus să fie transferat la  secţia de Neurochirurgie, în funcţie de evoluţia sa.

Sursa Cancan.ro

 127 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos