DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

CE S-A ÎNTÂMPLATCU ANDI MOISESCU. SMILEY LA ÎNLOCUIT ÎN JURIUL „ROMÂNII AU TALENT”

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Andi Moisescu a fost înlocuit de la pupitrul juraților „Românii au talent” de către Smiley, moderatorul emsiunii. Schimbarea a fost una temporară, din cauza unei problem de sănătate cu care Andi s-a confruntat în timpul preselecțiilor.

În urmă cu câteva luni, în timpul preselecțiilor „Românii au talent”, Andi Moisescu a aflat că fost infectat cu COVID-19, motiv pentru care a stat izolat la domiciliu, lipsind, astfel, din juriul emisiunii de la Pro Tv. Pentru scurt timp, organizatorii show-ului s-au moblizat și l-au pus în rolul de jurat pe Smiley, care deja este familiarizat cu acest post,  de la „Vocea României”.

Smiley, jurat la „Românii au talent”

Imaginile cu „rocada” celor doi vor fi difuzate vineri seară la Pro Tv.

‘Sezonul a fost inedit, jumătate în culise, jumătate în fața concurenților’, a declarat Smiley, atunci când a fost pus în noua ipostază. Andi Moisescu le va fi alături colegilor săi. Va comenta momentele emoționante care vor fi pe scena Românii au Talent.

„Talentele care vin pe scenă sunt #unusiunu. După 11 sezoane suntem în măsură să spunem când este un sezon senzațional… iar acesta este! Încă sunt foarte multe momente care ne-au uluit și este o promisiune că veți vedea mai mult talent, mai multă unicitate pe scenă’, a declarat Smiley despre noul sezon Românii au Talent.

Sursa: cancan.ro

 169 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos