DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Ce salariu are Diana Șoșoacă în Guvernul României

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Diana Şoşoaca este supriza venită după alegerile organizate pe 6 decembrie 2020. Este senatoarea AUR şi o voce controversată din spaţiul politic românesc. Este căsătorită şi a câştigat un mandat de senator în Guvernul României.

Diana Şoşoacă s-a făcut remarcată încă din campanie, înaintea alegerilor, prin atacurile devastatoare la adversarii politici ai partidului din care face parte. Implcarea sa a venit în teoriile conspiraţioniste privind apariţia coronavirusului. Este una dintre vocile efervescente din România, iar meseria sa de bază este de avocat.

Ce salariu are Diana Şoşoacă, senatoarea AUR, în Guvernul României?

Un alt moment în care a făcut furori în presa românească a fost acela când a anunţat că va face tot posibilul să dezgroape persoanele care au decedat din cauza coronaviruslui, spunând că totul ar fi, de fapt, o mare înşelătorie şi că acei oameni decedaţi au nevoie de o autopsie după ce au fost înmormântaţi, ca să fie demonstrat faptul că totul este în fond o mare înşelătorie.

Salariul de senatoare al Dianei Şoşoacă este calculat în funcţie de salariul minim pe economie. Mai exact, senatoarea AUR are o remuneraţie lunară brută de 18.720 de lei, 133.842 lei pe an. Sunt sume colosale dacă este să ne raportăm la economia extrem de slabă a României.

Sursa stiridirecte.ro

Loading

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde