DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Ce salariu are o asistentă medicală. Cât câștigă la un spital de stat

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Ce salariu are o asistentă medicală. Cât ajunge să câștige o asistentă medicală care lucrează la un spital de stat și care este diferența dintre stat și privat. 

Ce salariu are o asistentă medicală. Cele mai mari salarii, în București 

Se știe că în București sunt cel mai bine plătiți muncitori din România, iar asta se reflectă și în rândul cadrelor medicale. La data de 1 martie 2018 medicii și asistenții au primit salarii mai mari, după o campanie de ani de zile în care mai multe organizații și sindicate au cerut astea din partea guvernanților, având în vedere exodul medicilor spre Vest.Ce salariu are o asistentă medicală.

Ce salariu are o asistentă medicală.

Salariile medicilor și asistenților sunt menționate în Legea cadru nr. 153/2017. Această lege cuprinde toate sumele pe care le primesc din fondurile publice angajații. În unitățile clinice, în funcție de vechime, un asistent medical primește lunar între 3.610 lei și 4. 345. Salariile sunt ceva mai mare la secțiile de urgență.

Citeste continuarea pe StiriRomania.ro

Loading

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde