DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Ce se va intampla cu romanii care refuza vaccinarea! E oficial: anuntul facut de medicul Valeriu Gheorghita

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Romania se confrunta cu un nou val de imbolnaviri! Medicul Valeriu Gheorghita trage un semnal de alarma si anunta ce se va intampla cu romanii care refuza vaccinul anti-COVID!

Valeriu Gheorghita este seful campaniei de vaccinare! Medicul a anuntat ca romanii care refuza imunizarea, vor decide doar prin prezentarea clara a beneficiilor si a riscurilor!

„În ceea ce priveşte nivelul de acoperire vaccinală şi intenţia de vaccinare a populaţiei generale, cred că doar prin prezentarea clară, transparentă şi onestă a beneficiilor şi riscurilor oamenii vor putea decide în cunoştinţă de cauză ce doresc să facă”, a declarat Valeriu Gheorghita.

Mai mult, Valeriu Gheorghita a anuntat ca etapa 1 de vaccinare se va termina la sfarsitul lunii ianuarie, inceputul lunii februarie. Etapa a doua are ca scop categoria vulnerabila.

Citeste continuarea pe NewsCaffe.ro

Loading

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde