DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Ce spune șefa Colegiului Medicilor Bihor despre audierea medicului Flavia Groșan

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Șefa Colegiului Medicilor din Bihor, Carmen Pantiș, susține că audierea Flaviei Groșan denotă că schema de tratament pe care o folosește pentru tratarea pacienților diagnosticați cu COVID-19 „își are rolul ei și locul ei”. Aceasta a subliniat că medicul pneumolog nu are de ce să fie sancționat, mai ales că reclamația a fost făcută de către un coleg medic, nu de către un pacient.

Șefa colegiului Medicilor din Bihor a povestit cum a decurs audierea medicului Flavia Groșan

Carmen Pantiș a declarat că valul de simpatie îndreptat către doamna doctor Falvia Groșan indică faptul că tratamentul ei este unul corect, care îi vindecă pe pacienți. Totoodată ea a confirmat faptul că pneumologul nu i-a condamnat astăzi, în fața colegiului Medicilor, pe medicii din spitale.

„Acest val imens de simpatie confirmă că tratamentele doamnei doctor sunt bune. Am rugat-o să-și exprime anumite rețineri legate de colegii din spital și dânsa ne-a spus că nu există elemente de neîncredere legate de activitatea din spital”, a declarat Carmen Pantiș, potrivit bihon.ro.

Medicul Flavia Groșan s-a prezentat la audieri alături de un avocat, așa cum și precizase pe rețelele de socializare că va face. Totuși nu a fost necesară intervenția acestuia, deoarece la Colegiul Medicilor Bihor a avut loc doar o simplă discuție. Reclamația pe care Flavia Groșan a primit-o a venit din partea unui coleg, nu din partea unui pacient. Astăzi s-a demonstrat că medicul nu a greșit nu nimic, iar schema sa de tratament este una corectă.

Citeste continuarea pe Huff.ro

 207 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos