DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Centralele de apartament vor dispărea! Ministrul Mediului cere măsuri drastice

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Viitorul sună prost pentru centralele de apartament, cel puțin așa pare din ce spune Ministrul Mediului care caută soluții pentru a limita poluarea din Capitală. Tanczos Barna vrea să nu mai fie emise autorizații de construcție care nu prevăd o centrală comună, cel puțin în cazul blocurilor.

Centralele de apartament vor dispărea

Ministrul Mediului a pus gând râu centralelor de apartament care, spune el, sunt o sursă importantă de poluare. Tanczos Barna a declarat la Digi24 că poluarea din Capitală atinge cote maxime și că de cel puțin 20 de ani nu s-a luat nicio măsură în acest sens.

Din cauza problemelor pe care le are sistemul centralizat de termoficare, apar din ce în ce mai multe centrale termice individuale, care măresc gradul de poluare.

„De 20 de ani cel puțin, nu s-a luat nicio măsură pentru reducerea poluării nici pe poluarea industrială, nici pe poluare casnică din încălzirea rezidențială. Sunt din ce în ce mai multe centrale termice individuale pentru că nu merge sistemul centralizat de termoficare”, a declarat actualul Ministrul al Mediului.

Citeste continuarea pe Huff.ro

 159 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos