DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Cerem ARESTAREA acestui PEDOFIL si pericol PUBLIC!

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

In urma aparitiilor in spatiul public a unor imagini cu un individ pe numele lui Roby Samin, cel care a devenit cunoscut prin celebrele sale discursuri de sustinere ale lui Gheorghe Dinca.

Acest individ pe nume Roby Samin face live-uri pe retelele de socializare fara absolut nici o jena in care isi arata organele genitale in special minorelor, ba chiar mai mult fara absolut nici o jena intretine “scene de amor” online cu minorele LIVE!

Acest individ instiga la violenta tinerii, cu amenintari, in care are zeci de live-uri in care ameninta cu moartea diverse persoane din Romania.

El in prezent locuieste in Londra dar autoritatile Romane trebuie sa deschida un dosar penal pe numele acestui individ deoarece este un PERICOL.

Priviti materialele de mai jos cu acest individ.

Loading

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde