DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Certat de SUA, Zelenski se refugiază în Europa: Planul pus la cale cu Macron, după ce Rusia a distrus infrastructura energetică

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a anunţat marţi că a avut “o conversaţie extrem de importantă şi productivă” cu omologul său francez Emmanuel Macron cu privire la întărirea capabilităţilor de apărare ale Ucrainei şi refacerea infrastructurii energetice avariate a ţării, informează Reuters, scrie Agerpres.

Zelenski nu a precizat ce s-a convenit în timpul discuţiei, însă i-a mulţumit preşedintelui francez pentru sprijinul lui de când Rusia a declanşat invazia asupra Ucrainei, pe 24 februarie. “O conversaţie extrem de importantă şi productivă cu preşedintele francez Emmanuel Macron. Decizii specifice cu privire la întărirea capabilităţilor de apărare ale Ucrainei. Iniţiative specifice în vederea refacerii infrastructurii energetice distruse. Mulţumesc, prietenul meu, pentru sprijinul neclintit”, a scris Zelenski pe Twitter.

Preşedinţia Ucrainei a denunţat luni “atacuri masive” şi simultane în mai multe regiuni împotriva infrastructurii energetice, care au dus la întreruperi de energie electrică în mai multe zone ale ţării, inclusiv în capitala Kiev.

CITESTE INTEGRAL PE STIRIPESURSE

 162 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos