DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Chef cu manele spart de polițiști. Florin Salam, amendat după ce a cântat la o petrecere, în Ștefăneștii de Jos

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Cântăreţul de manele Florin Salam a fost amendat după ce a cântat la o petrecere organizată într-un local din Ştefăneştii de Jos, judeţul Ilfov. Poliţiştii l-au sancţionat cu 1.000 de lei, pentru nerespectarea măsurilor şi interdicţiilor, în contextul pandemiei de coronavirus.

Administratorul localului şi sărbătoritul au fost amendaţi cu câte 2.000 de lei fiecare, iar participanţii la eveniment au fost şi ei sancţionaţi, cu câte 500 de lei.

“În urma unor imagini apărute în spațiul public privind o petrecere desfășurată într-o locație de profil din Ștefăneștii de Jos, juețul Ilfov, polișiștii ilfoveni s-au sesizat cu privire la nerspectarea măsurilor și interdicțiilor impuse de autorități în context pandemic.

În acest context, la data de 12 februarie a.c., în jurul orelor 23:10, polițiștii din Voluntari si Serviciul Rutier, împreună cu jandarmi și efective din cadrul Servciului de Acțiuni Speciale Ilfov s-au deplasat la unitatea de profil din localitatea Ștefăneștii de Jos, județul Ilfov, pentru efectuarea de verificări și luarea măsurilor legale care se impun.

Astfel, evenimentul privat (zi de naștere) a fost întrerupt de polițiști, iar cu ocazia verificărilor au fost identificate 13 persoane participante.

Pentru nerespectarea măsurilor de protecție sanitară, până la acest moment, polițiștii au aplicat 13 sancțiuni contravenționale conform Legii 55/2020, în valoare totală de 10.000 de lei.

În prezent, se efectuează verificările pentru identificarea tuturor persoanelor participante la eveniment și luarea măsurilor legle, care se impun”, a transmis Poliția Ilfov.

Sursa observatornews.ro

Loading

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde