DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Chinul prin care a trecut un minor! Copilul a fost obligat de părinți să stea închis într-un butoi, legat cu lanțuri. Puștiul a fost nevoit să-și mănânce propriile fecale

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

De-a dreptul șocant! Un copil de doar 11 ani a fost obligat de tatăl lui și de mama vitregă să stea timp de o lună, închis într-un butoi, fără mâncare și legat cu lanțuri. Povestea terifiantă a ieșit la iveală după ce poliția militară din Sao Paulo a răspuns la un pont anonim.

Oamenilor legii nu le-a venit să creadă atunci când l-au găsit pe minor, legat cu lanțuri, închis în butoi de o lună, fără mâncare. Copilul a fost nevoit să se hrănească propriile fecale.

Polițiștii brazilieni l-au descoperit pe copil subnutrit și legat cu lanțuri.Micuțul a fost obligat de tatăl lui, concubina acestuia și de sora vitregă să stea închis într-un butoi metalic, depozitat în balcon. Din cercetările făcute de autoritățile braziliene a reieșit faptul că puștiul a trăit timp de o lună în condiții mizere, legat în lanțuri, hrănit doar cu coji de banane și făină de porumb. Minorul era forțat să-și mănânce propriile fecale pentru a putea supraviețui.

Ce spun autoritățile

„ Ofițerii militari l-au găsit pe băiat într-o situație incredibilă și complet neajutorată, tratat inumanși cu cruzime”, a transmis poliția militară din São Paulo într-un comunicat, conform presei străine.

În urma cercetărilor făcute de autoritățile braziliene, mama vitregă ar fi declarat faptul că minorul avea probleme psihice, iar acesta ar fi fostmotivul pentru care l-ar fi închis în butoiul metalic.

„ Polițiștii militari, familia, părinții … cu inimile în mâini au adunat suficiente forțe pentru a-l salva pe băiatul care era foarte însetat, legat și expus constant la soare. Tatăl băiatului, mama vitregă și sora lui vitregă, în vârstă de 22 de ani, care ar fi jucat un rol în abuzarea lui, au fost arestați. Identitățile lor nu au fost eliberate.

Mama vitregă, în vârstă de 39 de ani, era cunoscută în cartier pentru salvarea câinilor abandonați și oferirea de adăpost la ea acasă.

Potrivit raportului poliției, tatăl și mama vitregă au spus că l-au pus tpe băiat în butoi, pe motiv că suferea de o problemă psihiatrică și „le-a dat multă muncă”, scrie presa străină.

Tatăl copilului le-ar fi spus oamenilor legii că el nu este tatăl biologic al acestuia, lucru total neadevărat. Copilul a fost găsit subnutrit și astfel, a fost transportat de urgență la spital pentru investigații medicale. 

sursa- Daily Mail

 153 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos