DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Christopher Plummer a murit la 91 de ani. Îl știai din „Sunetul Muzicii”

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Christopher Plummer, veteran și respectat actor a avut o carieră încă din anii 1950. A câștigat Oscarul pentru cel mai bun actor în rol secundar pentru filmul Beginners în 2011.

Christopher Plummer, actorul canadian uimitor a murit la 91 de ani.

Avea o carieră de șapte decenii, inclusiv filme de renume precum Sunetul muzicii, Omul care ar fi rege și Toți banii din lume, a murit la vârsta de 91 de ani.

Familia sa a confirmat știrea, spunând că a murit liniștit acasă în Connecticut, alături de soția sa de 53 de ani, Elaine Taylor.

Christopher Plummer a murit. Actorul era o legendă la Hollywood

„Chris a fost un om extraordinar care și-a iubit profund și și-a respectat profesia cu mari maniere de modă veche, umor care se deprecia și muzica cuvintelor. A fost o comoară națională care și-a savurat profund rădăcinile canadiene. Prin arta și umanitatea sa, el ne-a atins toate inimile și viața sa legendară va rezista pentru toate generațiile viitoare. El va fi pentru totdeauna alături de noi ”, a declarat Lou Pitt, prietenul său de lungă durată.

Prima apariție în film a lui Plummer a fost în Stage Struck din 1958, o dramă din culise în care interpretează un scriitor îndrăgostit de ingenua lui Susan Strasberg. Cel mai mare succes al său, și cel mai bine cunoscut rol, a fost acela de a cânta căpitanul anti-nazist von Trapp în The Sound of Music în 1965. Mai recent, în 2017, a intervenit cu scurt timp pentru a-l înlocui pe Kevin Spacey în regia Ridley Scott Toți banii din lume, după ce Spacey a fost acuzat de abateri sexuale. Scott l-a lăudat pe Plummer la acea vreme, spunându-i lui The Guardian că „[are] acest farmec enorm, indiferent dacă face King Lear sau The Sound of Music”. Scott a adăugat: „Tipul acesta este o adevărată carte de colorat, poate face orice”.

Continuarea pe Huff.ro

Loading

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde