DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Cine este bărbatul care a trântit fără milă un copil într-un parc din Hunedoara

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Scene șocante într-un parc din Hunedoara. Doi copii au fost trântiți la pământ de către un bărbat. Întreaga scenă a fost filmată.

În videoclipul publicat pe YouTube, care a fost șters ulterior, se vede cum un bărbat se îndreaptă nervos către un copil care se dădea pe leagăn. Îl ia de guler, apoi îl trântește cu bestialitate de pământ, spunându-i: „Vino aici, f… morţii mă-tii”. Copilul de 13 ani a rămas neclintit la pământ, sub privirile îngrozite ale celorlalți copii.

Scene șocante într-un parc din Hunedoara. Copii agresați și trântiți la pământ de către un bărbat

Scene șocante într-un parc din Hunedoara

Scenele cumplite nu se opresc însă aici. Fără să se uite o clipă la copilul care stă nemișcat pe astfalt, bărbatul se îndreaptă spre un alt copil, pe care îl înjură. Și pe acesta îl trântește la pământ. Potrivit adevărul.ro, cel de-al doilea copil este chiar fiul lui. Se pare că totul a pornit de la o ceartă între cei doi copii, iar asta a dus la un final tragic.

„Duminică, în jurul orei 15.50, Poliţia Municipiului Hunedoara a fost sesizată pe numărul unic de urgenţă 112, despre faptul că un copil a fost trântit la pământ de un părinte în zona unui parc, situat pe raza municipiului Hunedoara. Imediat la faţa locului s-a deplasat o echipă de ordine publică care a stabilit faptul că în jurul orei 15:35 în timp ce se aflau lângă un leagăn doi minori s-au certat, iar la scurt timp tatăl unuia dintre ei l-a luat pe celălalt minor l-a ridicat, după care l-a trântit la pământ”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Scene șocante într-un parc din Hunedoara. Copii agresați și trântiți la pământ de către un bărbat

Citește și: Copilul sărac s-a apropiat de o mașină oprită la semafor ca să ceară bani, dar în scurt timp a izbucnit în lacrimi când a văzut cine era la volan

Și-a agresat fiul și nepotul

Potrivit aceleiași surse, copilul de 13 ani a fost transportat la spital, unde a rămas internat pentru analize amănunțite.

“Minorul a fost preluat de un echipaj al ambulanţei şi transportat la spitalul municipal Deva, pentru îngrijiri medicale. În urma cercetărilor, a fost identificat prezumtivul autor al faptei, un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Hunedoara care a declarat că în momentul în care a auzit că fiul său s-a certat cu un alt copil, în spatele blocului, s-a adus la acesta şi într-un moment de furie l-a trântit la pământ, după care a plecat. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de loviri sau alte violenţe si violenta în familie, iar persoana bănuită a fost condusă la sediul Poliţiei, urmând a fi dispuse măsuri legale”, a adăugat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Lovitura puternică a lăsat urmări. Copilul s-a ales cu o fractură craniană.

“Copilul are o fractură la osul occipital. Este un traumatism cranian grav, de luat în seamă, cu pierdere de conştienţă şi cu amnezie retrogradă”, a dezvăluit directorul medical al SJU Deva, dr. Lucian Miron, potrivit gândul.ro.

Cine este agresorul din Hunedoara

Agresorul în vârstă de 29 de ani a fost reținut pentru 14 de ore, iar polițiștii au întocmit dosar penal. În urma cercetărilor s-a stabilit că acesta era nepotul agresorului (fiul surorii soției sale).

Continua stirea pe StiriRomania.ro

 175 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos