DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Cine este criminalul care i-a ucis pe cei doi iubiți din Turnu Măgurele. După ce i-a omorât, le-a ascuns cadavrele într-o casă părăsită

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Un tânăr de 24 de ani din municipiul Roșiori de Vede e suspectat că i-ar fi ucis pe tinerii iubiți din Turnu Măgurele, un adolescent de 18 ani și o fată de 16 ani. I-ar fi băgat în portbagajul unei mașini și i-ar fi ascuns într-o casă părăsită din localitatea Drăgănești de Vede.

Oamenii legii au descoperit dubla crimă, după ce fratele victimei de 18 ani a sunat la 122 și a spus că el și iubita lui au dispărut fără urmă din casa lor din Târgu Măgurele.

Polițiștii și procurorii din Teleorman au început o anchetă și au descoperit că cei doi adolescenți au fost omorâți și băgați în portbagajul unei mașini care ulterior a fost într-o casă părăsită.

„În ziua de 25 octombrie, un cetățean din municipiul Turnu Măgurele a sesizat prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112 , faptul că în noaptea de 24 spre 25, fratele său de 18 ani și concubina acestuia de 16 ani, ambii domiciliați în județul Olt, au dispărut din locuința comună pe care o aveau în municipiul Turnu Măgurele.

Echipa operativă constituită în cadrul Serviciului de Investigații Criminale în urma activităților și investigațiilor operative desfășurate, a rezultat faptul că un bărbat de 24 de ani din municipiul Roșiori de Vede s-ar fi deplasat la locuința comună a acestora, unde din motive necunoscute și care vor fi stabilite cu ocazia cercetărilor, ar fi izbucnit un conflict aplicându-le celor doi mai multe lovituri, care le-ar fi provocat leziuni cauzând decesul.

 188 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos