Cine este tânărul care s-a aruncat de pe o clădire din București. Alexandru a crescut într-o familie adoptivă, a renunţat la facultate şi se droga

Tânărul care s-a aruncat de pe acoperişul unei clădiri de 4 etaje din Bucureşti a suferit o decepţie în dragoste. Iubita lui, care a venit la faţa locului pentru a-l convinge să renunţe la gestul sinucigaş, s-a despărţit de el după Anul Nou. Alexandru avea 22 de ani, iar copilăria şi-a petrecut-o într-o familie adoptivă şi apoi în îngrijirea organizaţiei SOS Satele Copiilor.

  • Tânărul avea 22 de ani şi suferise o decepţie în dragoste
  • După aproximativ două ore de negocieri, tânărul s-a aruncat în gol
  • În urma impactului cu solul, tânărul a suferit traumatisme incompatibile cu viaţa

Din primele informaţii se pare că bărbatul ar fi suferit din cauză că ar fi fost părăsit de iubită. Era cunoscut ca un consumator de droguri, conform informaţiilor venite pe Fii Observator, şi iubita lui a fost cea care l-a făcut să renunţe la prostul obicei. Asta până când aceasta s-a despărţit de el, la începutul acestui an. Alexandru ar fi acuzat-o că se comportă ca un robot care vrea să îi spele creierul.

Tânărul a crescut într-o familie adoptivă şi în satul copiilor

Alexandru avea 22 de ani, iar până la 14 ani a trăit cu o mamă adoptivă, la care a fost ajuns printr-un centru de plasament. Între 14 şi 18 ani a fost preluat de organizaţia neguvernamentală SOS Satele Copiilor şi a locuit în îngrijirea acestora. A absolvit liceul şi a mers un an la ASE, însă a renunţat după ce a picat un examen.

Citeste continuarea pe ObservatorNews.ro

 103 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Comentarii Facebook
Apasati pe una din imaginile de mai jos pentru a inchide aceasta fereastra.