DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Circ total la Puterea Dragostei. Cristina Mihaela Dorobanțu nu a mai rezistat și a dat afară o concurentă

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Prezentatoarea Cristina Mihaela Dorobanțu s-a văzut nevoită să intervină între două concurente, după ce tinerele deveneau tot mai violente una cu cealaltă.

Momentele ce s-au petrecut de curând în Casa Dragostei și au fost considerate de-a dreptul șocante de către fanii emisiunii de pe Kanal D. Mai exact, vedeta show-ului transmis de Kanal D a decis să ia măsuri când a observat că lucrurile degenerează cu mult.

Incidentul a avut loc de curând în platoul de filmare localizat în Turcia. Doua dintre participantele din sezonul actual al emisiunii de matrimoniale s-au luat la harță, iar una dintre ele a sărit chiar la bătaie.

Prezentatoarea Cristina Dorobanțu a dat afară o concurentă de la Puterea Dragostei. Scandal total între Andrada și Adriana
Văzând toate acestea, Cristina Mihaela Dorobanțu a decis să intervină între Andrada și Adriana, atunci când tinerele se certau foarte tare. Vedeta de la Puterea Dragostei a răbufnit când a realizat ce se întâmplă și a decis să îi dea o lecție Andradei.

Episodul șocant s-a petrecut între cele două concurente și Andrada a fost dată afară din platoul emisiunii chiar de către moderatoare. În plus, totul s-a petrecut după ce aceasta a sărit la bătaie la Adriana. Sătulă de momentele ieșite din comun, șatena a fost nevoită să ia o asemenea decizie.

Citeste continuarea pe Fresh24.ro

Loading

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde