Clipe grele pentru Dan Șova `încărcat` cu un an în plus după `albirea` CCR – ICCJ audiază ultimii martori și pregătește finalul mega-dosarului CET Govora

Un complet de trei judecători de la instanța supremă audiază, marți, ultimii patru martori, acceptați de instanță la cererea apărătorilor fostului senator PSD Dan Șova și a fostului director CET Govora, Mihai Bălan, ambii condamnați în al doilea ciclu procesual la pedepse cu executare în penitenciar pentru fapte de mare corupție.

Concret, instanța a admis la ultimul termen de judecată în faza de apel a acestui dosar, o parte din probele invocate de avocații celor condamnați de prima instanță CAB, în acest dosar.

„Admite proba testimonială solicitată de apelantul inculpat Bălan Mihai și încuviințează reaudierea martorilor Rada Dumitru și Lăpădat Constantin.

Admite, în parte, cererea în probațiune a apelantului inculpat Șova Dan Coman și încuviințează audierea în calitate de martori a numiților Vasile Gheorghița și Săvescu Andrei, precum și proba cu înscrisuri constând în evidențele întocmite de numitul Vasile Gheorghiță cu privire la retragerile în numerar din conturile SCA Săvescu, Voinescu și Asociații.

CITESTE INTEGRAL PE STIRIPESURSE

 108 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Comentarii Facebook
Apasati pe una din imaginile de mai jos pentru a inchide aceasta fereastra.