DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Clotilde Armand e vortex la Primărie: Ritmul impus de mine e coșmar pentru unii. Cine nu-și face treaba, zboară!

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Vortex, taifun sau alte fenomene meteo extreme – cu așa ceva e deseori comparată Clotilde Armand de când a venit la Primăria Sectorului 1 din Bucuești. Pe de-o parte, le spuneangajaților care nu fac față ritmului impus de ea că n-au de ales: ori se adaptează, ori pleacă.Asta după ce i-a amenințat că îi dă afară pe angajații care nu vor să colaboreze cu ofițerii DNA.

Clotilde Armand vorbește cu oarece sarcasm, într-o postare publicată în această dimineață pe pagina ei de Facebook, despre stresul care i-ar fi cuprins pe unii angajați ai Primăriei Sectorului 1 din cauza ritmul pe care l-a impus ea în instituție.

Clotilde Armand: E foarte bine dacă scăpăm de funcționarii obișnuiți sp nu facă nimic!

“Ritmul de muncă impus de mine în Primăria Sectorului 1 a devenit un coșmar pentru unii funcționari. Tot mai mulți dintre ei aleg să plece în alte structuri sau acuză că au devenit: stresați. E foarte bine dacă scăpăm în felul acesta de acei funcționari care erau obișnuiți să nu facă absolut nimic pe banii cetățenilor. Totuși, suntem aici pentru a servi comunitatea, nu partidele sau interesele unora.

PS: Aflu că au mai plecat două doamne din Poliția Locală.

Cine sunt ele? Una dintre ele a fost reprezentantul PSD în BES și a apărut pe la televiziunea unui fost securist (după ce i-am prins în flagrant cu procese verbale deasupra sediului BES) explicând cum ”am furat” voturi. Cealaltă era mereu prezentă la întâlnirile mele cu cetățenii din sector și încerca să le deturneze făcând campanie pentru PSD deși era polițist local. Ambele aveau statut de funcționari publici. Unde au plecat? Au devenit asistente la cabinetul parlamentar al fostului primar. După faptă și răsplată…”scrie Clotilde Armand.

Clotilde Armand: Găsiți documentele sau zburați din Primărie!

Declarația de azi vine la scurt timp după un alt moment furtunos de la Primăria Sectorului 1. Acum câteva zile, Clotilde Armand spunea furioasă că în Primărie există funcţionari care „se fac că nu găsesc” documente cerute de procurorii DNA: „Am o singură propunere pentru ei: faceţi bine şi găsiţi documentele sau zburaţi instant din primărie”.

Citeste continuarea pe B365.ro

 109 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos