DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Clotilde Armand, prima reacţie la atacul lansat de Firea şi Tudorache: Aici s-a ajuns

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Clotilde Armand a reacţionat, în urmă cu puţin timp, pe Facebook, cu un atac la adresa Gabrielei Firea şi a lui Dan Tudorache. ”Primul n-a făcut nimic în cei 4 ani de mandat iar al doilea s-a jucat cu diamantele până l-au luat procurorii DNA la explicații. Aici s-a ajuns”, a scris primarul Sectorului 1.

Primarul Sectorului 1 reacționat vineri după ce a fost atacată de Firea și de Tudorache cu privire la spitalele trecute în subordinea PMB.

Ce spune Clotilde Armand

‘Un fost primar al Capitalei și un fost primar de Sector protestează pentru că eu n-am construit spitale doar la televizor sau din hârtie creponată. Ambii din PSD. Primul n-a făcut nimic în cei 4 ani de mandat iar al doilea s-a jucat cu diamantele până l-au luat procurorii DNA la explicații. Aici s-a ajuns”, este singura reacţie, fără alte explicaţii despre scandalul spitalelor lăsate fără finanţare.

Un fost primar al Capitalei și un fost primar de Sector protestează pentru că eu n-am construit spitale doar la…

Publicată de Clotilde Armand pe Vineri, 5 februarie 2021

Vă prezint o informație care nu-i avantajează deloc pe cei care mă acuză voit mincinos că am tăiat bani de la spitale….

Publicată de Clotilde Armand pe Vineri, 5 februarie 2021

Sursa b365.ro

 219 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos