Coaliția a decis să pună Stop risipei: Reduceri bugetare de 20 de miliarde de lei/ Se reduce numărul membrilor în CA-uri

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Coaliția PNL-PSD-UDMR a constatat în cadrul unei ședințe de urgențe mai restrânse că e prea mare risipa banului public în zona bugetară. Prin urmare au decis să taie puternic din aceste cheltuieli – 20 de miliarde de lei.

”Nu se va lua nici un leu de la investiții!”, a ținut să puncteze un participant la discuții.

Alte măsuri

O măsură complementară de reducere a cheltuielilor va fi și aceea a reducerii numărului de membri în Consiliile de Administrație ale societăților cu capital de stat. (n.a. dacă acum un CA are 11 membri va avea 9, dacă acum avea 7 va avea 5).

Se are de asemenea în vedere reducerea numărului secretarilor de stat din ministere și tăiat masiv din cheltuielile cu bunurile si serviciile.

Urmează rectificare negativă?

citeste integral pe stiripesurse

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *