DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Cod galben de ninsori! Primăvara se lasă așteptată

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Deși ne apropiem deja de cea de-a doua lună de primăvară, vremea continuă să fie rece și iarna pare că refuză să plece din țara noastră. În ultima perioadă, nu ne-am mai bucurat de soare și vreme frumoasă și se pare că această atmosferă se menține. Meteorologii ANM au emis o avertizare de cod galben de ninsori, valabil până pe 25 martie.

Cog galben de ninsori în România

Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare meteorologică, dar și o avertizare de cod galben de vânt, ninsori și viscol. Informarea este valabilă în intervalul 23 martie, ora 12:00 – 25 martie, ora 10:00. În tot acest timp, vremea va fi extrem de rece.

Temperaturile scad drastic, comparativ cu ultimele zi și cu perioada în care ne aflăm. Pe timpul nopții, temperaturile vor fi negative și vântul vântul va avea intensificări, local și temporar, și va atinge viteze în general de 45 și 55 km/h. Va cădea și brumă și este așteptată și ceață în vestul, nord-vestul și, parțial, în centrul României.

„În intervalul menționat, în Carpații Meridionali și local în Carpații Orientali va ninge, pe alocuri moderat cantitativ, iar la altitudini în general de peste 1500 m vântul va avea intensificări. Ninsoarea va fi viscolită, zăpada spulberată și vizibilitatea redusă sub 100 m.”, anunță meteorologii ANM.

Citeste continuarea pe Huff.ro

 139 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos