DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Cod portocaliu de caniculă în 5 județe/ 30 de județe se află sub cod galben de căldură (Harta)

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Cinci județe din vestul țării sunt luni și marți sub avertizare Cod portocaliu de caniculă și disconfort termic.

Potrivit ANM, sunt vizate de avertizarea Cod portocaliu județele Satu Mare, Bihor, Arad, Timiș și Craș-Severin, informează Mediafax.

În zilele de luni și marți, în zonele joase din vestul și nord-vestul țării valul de căldură se va intensifica, iar temperaturile se vor apropia de recordurile absolute ale perioadei. După-amiaza se vor înregistra frecvent valori de 36-38 de grade, iar noaptea nu vor coborî în general sub 18-22 de grade și prin urmare disconfortul termic va fi accentuat.

De asemenea, alte județe din țară sunt sub avertizare Cod galben.

Sunt vizate județele Maramureș, Sălaj, Bistrița-Năsăud, Cluj, Mureș, Alba, Hunedoara, Sibiu, Brașov, Gorj, Mehedinți, Vâlcea, Dolj, Argeș, Olt, Dâmbovița, Teleorman, Prahova, Ilfov, Giurgiu, Călărași, Ialomița, Constanța, Tulcea, Brăila, Buzău, Galați, Vrancea, Vaslui și Iași.

CITESTE INTEGRAL PE STIRIPESURSE

 84 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Comentarii Facebook
Apasati pe una din imaginile de mai jos pentru a inchide aceasta fereastra sau asteptati 10 secunde