Comandantul superm al forțelor armate ucrainene a dispărut misterios: zvonuri despre moartea sa / cele două tabere se contrazic

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Zvonuri în contradictoriu despre unul dintre cei mai importanți oameni din armata Ucrainei! Potrivit rușilor, comandantul suprem al forțelor armate ucrainene, Valery Zaluzhny, este în viață, chiar dacă nu se mai știe nimic despre el. Kievul, pe de altă parte, a declarat că Moscova încearcă în mod deliberat să demoralizeze unitățile ucrainene prin răspândirea informațiilor că generalul ar fi murit.

Au apărut informații contradictorii despre comandantul suprem al Forțelor Armate ale Ucrainei. Unii spun că ar fi fost rănit și acum luptă pentru viața sa într-un spital militar. Comandantul vorbea în mod regulat în public.

Varianta rusă

Potrivit unor surse rusești Valery Zaluzhny a dispărut și, în ciuda faptului că a fost în mod regulat în mass-media în trecut, nu a apărut public timp de cel puțin două săptămâni, nici măcar nu a participat la ultima reuniune a liderilor militari.

Varianta ucraineană

Afirmația Kievului, pe de altă parte, este că rușii duc în mod deliberat o campanie de dezinformare pentru a demoraliza trupele ucrainene, motiv pentru care susțin că generalul lipsește.

citeste integral pe stiripesurse

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *