DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Concluzia lui Putin după opt luni de război: ‘Rusia s-a dovedit a fi mai puternică decât credea oricine’

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Sancțiunile anti-ruse au arătat că Federația Rusă este mult mai puternică decât „credeam noi înșine”, a spus președintele rus Vladimir Putin, în timpul unui discurs la Clubul de Discuții Valdai.

“Până de curând, noi înșine credeam că ne transformăm într-un fel de semi-colonie. Nu putem face calcule fără Occident, nu există tehnologie. (…) Oh, nu, nu a căzut în afară. Rusia s-a dovedit a fi mai puternică decât credea oricine”, a spus liderul de la Kremlin, potrivit Izvestia.

El a menționat că odată cu costurile economice vin achizițiile, care în cele din urmă aduc beneficii Rusiei, deoarece acest lucru întărește suveranitatea țării în sfera economică. Președintele rus a comentat, de asemenea, situația cu retragerea companiilor de pe piața rusă.

“În majoritatea domeniilor, afacerea noastră îi interceptează pe cei care pleacă. (…) Acesta este un lucru important. Noi înșine ne-am dat seama în sfârșit că suntem o țară mare, o putem face. Înțelegem consecințele pe termen mediu asociate cu răsucirea tehnologiilor, dar am fost deja răsuciți”, a spus Putin.

CITESTE INTEGRAL PE STIRIPESURSE

 166 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos