DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Condamnat la Arad, arestat live pe Facebook

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Pentru ca „duşmanii” să vadă cât de bine se distrează, Alyn Spanyolu Legenda Vie, cum îşi spune pe Facebook, a dat o petrecere transmisă live pe Facebook, în pe 16 ianuarie, în Merişcani, din judeţul Argeş. A fost cea mai proastă mişcare.

ARGEŞ. Un tânăr din Teleorman, care a fost condamnat de Judecătoria Arad pentru furt calificat la un an de închisoare, a fost arestat de poliţiştii din Argeş chiar în timp ce hoţul transmitea live pe Facebook. În luna octombrie a anului trecut, judecătorii arădeni au dat sentinţa în dosarul în care Alin Păun a fost judecat pentru furt calificat. Sentinţa nu a fost atacată, aşa că a rămas definitivă. Tânărul de 24 de ani a fost dat în urmărire naţională, ţinând cont de faptul că trebuia să execute pedeapsa cu închisoarea. Că a ştiut, că nu a ştiut despre sentinţă, nu vom afla.

Dar ştim sigur că, în seara de 16 ianuarie, hoţul a dat o petrecere în localitatea Merişcani, din judeţul Argeş. Şi, pentru ca „duşmanii” să vadă cât de bine se distrează, Alyn Spanyolu Legenda Vie, cum îşi spune el pe Facebook, a decis să transmită petrecerea live pe reţeaua de socializare. A fost cea mai proastă mişcare pe care putea să o facă. Poliţiştii au primit un telefon la 112 de la o persoană care l-a recunoscut pe hoţ şi care ştia că acesta este urmărit naţional. După acel telefon, oamenii legii s-au mobilizat şi au tăbărât peste petrecăreţi, arestându-l pe Alin Păun, care a fost trimis la închisoare, unde urmează să îşi ispăşească pedeapsa.

În ceea ce îi priveşte pe ceilalţi petrecăreţi, aceştia au fost amendaţi de poliţişti pentru faptul că nu au respectat măsurile de combatere a transmiterii coronavirusului.

VIDEO: STIRILE MDITV

 233 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos