Coşmarul de nedescris trăit de un copil român de 11 ani, în Italia: „Mama mă lovește cu picioarele și îmi dă în cap”. Avea să fie doar începutul

La 11 ani, un copil român a avut curajul să ceară ajutorul carabinierilor din Sardinia, Italia, povestindu-le coşmarul pe care îl trăieşte de ani buni, alături de cea care trebuia să îi fie mamă.

Băieţelul le-a povestit oamenilor legii că femeia care l-a născut îl torturează alături de fraţii săi şi îl obligă să caute prin coşurile de gunoi şi să cerşească. În plus, copilul a fost victima unui pedofil oferit de bună voie chiar de mama sa în schimbul banilor.

Chinuit şi torturat de mamă

„Mama mă lovește cu picioarele și mă lovește în cap și în spate dacă refuz să mă duc să caut fier și cupru în jurul coșurilor. După clasa a cincea am vrut să continui să studiez, dar nu au vrut să mă mai trimită la școală pentru a mă face să lucrez. Nici măcar nu mă pot odihni pentru că mama mă bate dacă dorm”, a mai povestit copilul anchetatorilor, potrivit Leggo, citat de stiridiaspora.ro.

Pe lângă tortură, bătăi, semi-sclavie, copilul român a fost nevoit să suporte și atențiile sexuale italianului pe care copilul de 11 ani îl numea „Unchiul Rocco”. Mama, în vârstă de 36 de ani, de origine română, a fost închisă în Rebibbia.

Sursa articol Observatornews.ro

Comentarii Facebook
Pentru a inchide POPup-ul apasa pe imaginea de mai jos