DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Costi Ioniță, adevărul despre Survivor. Ce mănâncă, de fapt, concurenții și cum trăiesc în Republică

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Survivor este emisiunea momentului, care se bucură de mare succes. Concurenții își testează limitele și trec prin cele mai dificile experiențe și sunt nevoiți să se adapteze unor conditii grele de trai. Costi Ioniță a fost și el unul dintre participanți. A făcut parte din echipa Faimoșilor, dar nu a rezistat prea mult în competiție. Artistul a vorbit despre experiență și a oferit mai multe detalii interesante despre ce mănâncă și cum se descurcă participanții.

Costi Ioniță, despre experiența la Survivor

Costi Ioniță a participat și el la celebra competiție Survivor. Artistul nu a rezistat prea mult în Republica Dominicană și a fost eliminat din competiție din cauza rezultatelor sale slabe. Costi a rămas cu adevărat o legendă la Survivor datorită comportamentului său și modului său de a face față condițiilor grele de trai.

Costi nu regretă deloc participarea lui la Survivor, pentru că această experiență l-a legat mai mult de natură și l-a făcut să-și descopere limitele. De fiecare dată când avea ocazia și timp liber, medita în pielea goală, sub un copac, fără a-i păsa dacă îl văd ceilalți colegi și se conecta cu tot ce era în jurul său.

Cel mai tare l-a încântat faptul că nu a avut acces la tehnologie și a reușit să se rupă de aceste obiceiuri care nu îi fac deloc bine. Cel mai mult i-a lipsit muzica, dar a găsit un mod de a se relaxa, improvizând tot felul de instrumente cu ce găsea prin junglă.

„N-am avut acces la tehnologie, ceea ce a fost foarte bine. Tehnologia te cam prostește, stăm tot timpul într-un ecran mic, cu ochii în el și uităm de frumusețea din jurul nostru. Acolo n-am avut telefon și glumeam, ne jucam, povesteam. Ceea ce a fost minunat, nu am stat fiecare cu ochii în Instagramul lui. Mi-a lipsit muzica, dar am făcut instrumente din ce găseam în junglă’, a mai povestit compozitorul pentru aceeași sursă.

Costi Ioniță nu a avut probleme cu mâncarea

Celebrul artist a mărturisit că cele mai mari probleme erau cu igiena, pentru că nu se puteau spăla decât în mare. Cât despre mâncare, pentru el nu a fost deloc greu să consume doar cocos și orez, pentru că este vegetarian și vegan și chiar a fost o detoxifiere pentru el lipsa mâncării.

„N-am avut probleme mari, pentru că eu sunt sunt vegan, vegetarian și am restricționat doar cantitatea. Mâncam doar cocos și ce mai găseam prin pădure, dar nu mi-a fost greu. Pentru ceilalți este, într-adevăr, un șoc, pentru că sunt obisnuiți să consume produse animale și tot felul de prostii, chipsuri. Eu nu consumam așa ceva. A fost chiar bine pentru mine’, a mai spus el.

Sursa Huff.ro

 101 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos