DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Cozi uriaşe ca pe vremea lui Ceauşescu la un magazin din Capitală. Oamenii s-au înghesuit să prindă ulei şi carne la ofertă

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Cozi uriaşe ca pe vremea lui Ceauşescu la Kaufland în Bucureşti. Oamenii au luat cu asalt magazinele Kaufland încă de la primele ore ale dimineţii pentru a prinde alimente ieftine. Cel mai căutat a fost uleiul, vândut la preţ de 6.99 lei litrul.

Cozi uriașe la Kaufland, pentru alimente ieftine. Sute de oameni s-au înghesuit să cumpere ulei, carne, fructe şi legume la ofertă. La mare căutare a fost uleiul, vândut la preţ de 6.99 lei pe litru.

Preţul uleiului comestibil a fost mai mare cu 49,7% în luna august a acestui an faţă de luna august a anului 2021, arată datele de la Institutul Naţional de Statistică. În prezent, uleiul de floarea-soarelui, indiferent de brand, în majoritatea cazurilor, costă peste 10 lei/litru.

Oamenii au venit şi pentru ofertele speciale la carne. Un kilogram de ceafă de porc fără os se vinde cu 15.99 lei, preţ redus de la 31,99 lei.

 30 Total vizualizari,  4 Vizualizari azi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos