DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Cozmin Gușă, ipoteză neașteptată: mișcarea prin care PSD l-a distrus pe Klaus Iohannis

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Analistul politic Cozmin Gușă susține că întreg scandalul pe tema canalului Bâstroe a bubuit în curtea lui Klaus Iohannis, iar bomba a fost plasată de către cei de la PSD. Gușă arată că totul s-a făcut ”ca la manual”, iar președintele a ajuns să fie indezirabil pentru milioane de români.

”Iohannis s-a înecat în Canalul Bâstroe. Nu se face anchetă și nu se organizează funeralii. Dar dacă soarta Deltei Dunării e deja pecetluită?!

Iohannis e înjurat peste tot și-n toate felurile. Doar în ultimele trei zile, dac-am mers la piață, până și ciobanii cu brânză de la Jina l-au afurisit, părinții prezenți la o competiție de înot mi-au zis că David Popovici va pleca din țară din cauza lui, în restaurantul unde-am mâncat sâmbătă un primar liberal de comună mi-a spus că a protestat la PNL împotriva asocierii cu Iohannis în continuare, la mănăstirea din Cornu un fost pădurar mi-a explicat că se roagă la Dumnezeu să ne scape de actualul președinte, nu mai insist cu detalii deoarece sunt convins că mulți gândiți la fel sau vă întâlniți cu situații similare.

E clar că Iohannis a devenit proscris pentru români, iar acest lucru a devenit atât de evident acum în urma felului în care a administrat scandalul săpării de către ucraineni a zonei Bâstroe-Chilia, cu consecința distrugerii Deltei Dunării. Românii s-au îndârjit la maximum nu pentru că Iohannis s-a dovedit din nou nepăsător, asta o știau demult, ci pentru că președintele României nu doar că a luat partea ucrainenilor, dar a fost dovedit ca fiind cunoscător și complice al operațiunii executate de ucraineni, ordonată însă în mod evident de interesele comerciale americane legate de transportul cerealelor pe care le cultivă pe cele 17,5 milioane de hectare pe care le dețin în Ucraina. Privind în istoria recentă, Emil Constantinescu n-a mai contat public după ce Vadim Tudor l-a denunțat public că-și pierde vremea cu orgii sexuale organizate prin vile de protocol cu actrița Rona Hartner, Traian Băsescu a devenit neglijabil ca autoritate mai ales după ce Coldea a oferit presei pozele cu Elena Udrea la Paris, iar pe Ion Iliescu l-au făcut cantitate neglijabilă privatizările frauduloase ale lui Adrian Năstase, unde zicea că se opune, dar nimeni nu l-a băgat în seamă.

CITESTE INTEGRAL PE STIRIPESURSE

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde