Crima de la Spitalul din Piatra Neamț. Individul care şi-a ucis soţia în cabinet, condamnat la 24 de ani după gratii

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Bărbatul de 50 de ani care, la începutul lunii ianuarie 2020, şi-a ucis soţia în cabinetul ei de la Spitalul din Piatra Neamţ, a fost condamnat la 24 de ani de închisoare. În plus, individul a fost obligat să plătească daune morale de 750.000 de euro. 

Crima de la Spitalul din Piatra Neamț. Individul care şi-a ucis soţia în cabinet, condamnat la 24 de ani după gratii

Sebastian Dumitru Patriche, bărbatul care, la începutul lunii ianuarie 2020 a mers la Spitalul din Piatra Neamț cu intenția de a-și ucide soția, director de îngrijiri și asistentă, a fost condamnat la 24 de ani de închisoare pentru omor calificat.

De asemenea, i se deduce din pedeapsa aplicată perioada reţinerii şi a arestării preventive, de la data de 10 ianuarie 2020 la zi.

Instanța a dispus și prelevarea probelor biologice de la inculpat, în vederea introducerii profilului genetic în Sistemul Naţional de Date Genetice Judiciare.

Patriche este obligat să plătească daune morale și materiale fiului său, precum și mamei victimei de 20.000 de lei și peste 550.000 de euro.

Citeste continuarea pe ObservatorNews.ro

RECLAMA 8

Loading