Cristian Tudor Popescu: ‘Herr Fritz nu uita, Timișoara nu-i a ta! Ce s-ar fi întâmplat dacă protestatarii AUR îl găseau pe Dominic Fritz în birou’

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a comentat protestul celor de la partidul Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) de la primăriei din Timișoara. Acesta se întreabă retoric ce s-ar fi întâmplat dacă protestatarii îl găseau pe Dominic Fritz în birou. 

Fii la curent cu noutățile

Claudiu Pândaru, jurnalist Digi24: Vorbim despre un subiect care a atras atenția opiniei publice, azi, la Timișoara, prin stridența lui. Zeci de simpatizanți ai partidului AUR au pătruns în sediul primăriei unde au scandat împotriva edilului Dominic Fritz și i-au cerut demisia. Ați văzut probabil acele imagini cu protestatarii care încercau să ajungă în birourile primarului, au și intrat în primărie. Poliția, Jandarmeria care asigură paza instituției nu au intervenit aproape deloc. Poliția a anunțat pe urmă că a deschis un dosar penal.

Cristian Tudor Popescu: Domnule Pândaru, ați reprodus acum doar scandarea „Rușine să vă fie!”. Au fost mult mai multe și am să le citez. „Herr Fritz nu uita, Timișoara nu-i a ta!”, De altfel, aici, liderul acestui asalt, George Simion, a numit Timișoara – „Fritzișoara”. „Minciunile unei părți a presei din Fritzișoara”.

Apoi, „Venim peste tine, parașutatule din Germania!”, Ieși afară javră ordinară!”. Astfel de scandări mă fac să mă gândesc, și întreg comportamentul acestor indivizi, ce s-ar fi întâmplat dacă se întâlneau cu Dominic Fritz, dacă era în birou Dominic Fritz, și nu plecat în străinătate, cum înțeleg că este. Ce s-ar fi întâmplat acolo? Inși, care pretinde acest domn că veneau în audiență. În audiență, urlând „Venim peste tine, parașutatule din Germania!”, „Ieși afară, javră ordinară!”.

Citeste integral pe Bugetul

Comentarii Facebook
Apasati pe una din imaginile de mai jos pentru a inchide aceasta fereastra.