Cristina Ciobănașu a spus care este marele defect al lui Vlad Gherman: „Evident că devine obositor”

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Cristina Ciobănașu a încheiat relația cu Vlad Gherman, dar a spus că vor rămâne prieteni, indiferent de orice. Actrița a vorbit întotdeauna în termeni laudativi despre fostul ei logodnic, însă nu s-a sfiit să vorbească și despre marele defect al lui Vlad Gherman. Ce a deranjat-o dintotdeauna pe Cristina Ciobănașu la Vlad Gherman.

Cristina Ciobănașu a spus care e marele defect al lui Vlad Gherman

Cristina Ciobănașu a spus că marele defect al lui Vlad Gherman este energia lui infinită. Actrița a admis că asta poate fi și o calitate, dar a ținut să explice de ce o enervează pe ea. Cristina a declarat că Vlad este mereu pus pe treabă, este spontan și foarte energic, chiar și după 12 ore de filmări, ceea ce îl face să devină obositor pentru ea.

„El, când se trezește, zici că a băut 10 cafele de parcă nici nu ar fi dormit până atunci iar energia lui ține absolut toată ziua până seara târziu. Evident că devine obositor, când eu sunt secată de puteri seara, după o zi grea de filmări, iar el e fresh de parcă nici nu ar fi muncit 12 ore înainte! Într-un fel, îl invidiez și de asta spun că e un „defect pentru că este ceva ieșit din comun”, spunea Cristina Ciobănașu într-un interviu.

Actrița a vorbit mereu frumos despre iubitul și logodnicul ei și a continuat așa inclusiv în ziua în care a anunțat despărțirea. Ea a spus că îl iubește în continuare pe actor, dar că este o altfel de iubire.

Continut 100% de Huff.ro

Loading