DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au despărțit! „Fetelor, Vlad e liber acum”

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au despărțit oficial, și din păcate pentru fani nu, nu este o glumă. Cei doi au făcut anunțul printru IGTV pe Instagram. Vestea a venit ca un șoc pentru toți cei care i-au cunoscut pe cei doi. Sunt de 9 ani împreună, atât în viața reala cât și la TV, în serialele în care au jucat de-a lungul timpului. Ei spun că decizia separării a fost de comun acord. Chiar și așa, fanii au fost șocați și au sperat să fie vorba despre o glumă.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au despărțit

Este vestea tristă a momentului în showbiz-ul românesc. Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman – împreună de 9 ani în viața reală și pe platourile de filmare, au decis să pună punct relației. Cei doi erau logodiți și locuiau împreună. Au dat vestea despărțirii prin intremediul unui IGTV pe Instagram.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au despărțit! „Fetelor, Vlad e liber acum”

Video-ul a fost văzut de peste 66.000 de oameni. Fanii au fost șocați de această veste, iar unii pur și simplu nu au crezut, convinși fiind că totul este o glumă.

Cristina a spus că ea a fost cea care a inițiat discuția cu privire la problemele din cuplu.

„Este greu, de trei săptămâni plângem într-una, am perpelit decizia aceasta pe toate părțile și am ajuns la concluzia că este cel mai corect lucru pe care îl putem face pentru noi ca indivizi. Ce trebuie să înțelegeți este că 2020 și-a lăsat amprenta și asupra relației noastre”, au anunțat cei doi.

Articol Integral pe Huff.ro

 121 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos