CTP, după ce i-a fost retrasă viza lui Djokovic: Nu pot să-l mai privesc! Nu mă voi mai uita la niciun meci de-al lui

Fii la curent cu noutățile

Gazetarul Cristian Tudor Popescu susține că anularea vizei pentru Novak Djokovic este una normală, pentru că sârbul ar fi comis mai multe ilegalități. CTP a precizat că Novak Djokovic s-a comportat ”josnic” în toată această perioadă și nu se va mai uita la meciurile sale.

”Acum ne găsim în acest coșmar și Djokovic, și noi. Viza nu avea cum să-i fie acordată date fiind minciunile și falsul în acte publice. Comportamentul lui, care părea că a stat mocnit în interiorul lui, a ieșit la suprafață. Pe mine, care am scris că Djokovic a devenit cel mai mare jucător al tuturor timpurilor, nu pot să-l mai privesc, nu voi putea să mă mai uit la un meci al lui Novak Djokovic. Este vorba despre modelul pe care Novak Djokovic îl reprezintă la nivel planetar, exemplul pentru tinerii sportivi.”, a spus Cristian Tudor Popescu, la Digi4.

”El a făcut mai multe josnicii, dar asta este ultima: în toată această perioadă el nu a apărut, așa cum a făcut de obicei, în conferințe de presă, în declarații. Djokovic nu a apărut și nu a explicat!”, a mai spus gazetarul.

Sursa stiripesurse

Comentarii Facebook
Apasati pe una din imaginile de mai jos pentru a inchide aceasta fereastra.