DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Culmea sporului, “inventată” de poliţiştii din Bacău: concediu pentru stat pe scaun şi febră musculară la degete din cauza tastaturii

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Botox, buze mărite, talie de viespe şi, de ce nu, un implant de păr în cazul domnilor. Sunt proceduri estetice de care poliţiştii înscrişi într-unul dintre sindicate pot beneficia, cu reducere, la mai multe clinici din ţară. Sunt convinsi ca Altfel sunt priviţi de cetăţeni dacă sunt aranjaţi şi nu au burtă. Colegii lor de la locală, din Bacău, solicită în schimb mai multe zile libere pentru că stau mult pe scaun şi bat la greu în tastatură.

Sătui de ofertele la telefonie mobilă sau de cazări cu discount, poliţiştii au cerut beneficii noi. Aşa că unul dintre sindicate s-a conformat.

Gabriel Gîrniţă, preşedinte Sincicat SIDEPOL: Sunt nişte proceduri care vin să înfrumuseţeze până la urmă imaginea poliţistului în societate. Una este să vedem un poliţist care are, eu ştiu, burtă şi din diferite probleme medicale nu poate să scape de acest exces… Şi vine şi-şi face o intervenţie pe această procedură la o clinică estetică. Şi automat avem un feedback pozitiv de ambele părţi. Şi de partea poliţistului că este mulţumit de această problemă, şi de partea cetăţeanului că nu mai vede pe stradă poliţistul cu burtă. 

Reporter: Aparatul acesta care face ca o mitralieră e perfect pentru poliţişti, da?

Sigur că da. Este o procedură de ultimă generaţie care ne ajută să obţinem abdomenul plat cu pătrăţele şi fundul bombat. 

CITESTE INTEGRAL PE OBSERVATORNEWS

 102 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos