DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

CUM A FOST „MOMITĂ” LAURETTE LA HOTEL + CÂȚI BANI ERAU, DE FAPT, ÎN CELEBRA BORSETĂ

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Ies la iveală noi detalii picante din dosarul episodului violent de care a avut parte Laurette într-o cameră de hotel din Centrul Vechi al Bucureștiului. Surse apropiate anchetei ne-au dezvăluit cum s-ar fi derulat ostilitățile, pas cu pas, înainte de venirea Poliției. Cât despre suma din celebra borseta, aceasta ar fi cu mult mai mare decât s-a vehiculat inițial. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, informații incendiare.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte de ultimă oră legate de incidentul în care a fost implicată Laurette, acum câteva zile.

Potrivit unor surse D.A.S apropiate anchetei, focoasa mulatră și bărbatul cu care s-a întâlnit la hotel ar fi avut timp să pună ”țara la cale” înainte de momentele violente. Cei doi ar fi plănuit să plece într-o vacanță exotică care ar fi urmat să fie plătită cu banii pe care M.T., bărbatul pe care Laurette îl acuză de violență, îi avea în deja celebra borsetă. Mai mult decât atât, potrivit acelorași surse, suma de bani ar fi cu mult mai mare decât s-a vehiculat inițial. Borseta la care ar fi „atentat” mulatra conținea, prin urmare, 7.000 de euro, nu 5.000.

Cu această propunere – vacanță de cinci stele departe de România – ar fi „momit-o” M.T. pe Laurette în camera de hotel.

Citeste continuarea pe Cancan.ro

 235 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos