DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Cum arată noua declarație pe proprie răspundere. Schimbarea din formular

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Autoritățile au decis prelungirea stării de alertă pe teritoriul țării noastre cu încă 30 de zile. În acest interval de timp, avem nevoie de o nouă declarație pe proprie răspundere. Iată în ce condiții trebuie completată aceasta.

Modelul noii declarații pe pe propria răspundere. Cum trebuie completată

Guvernul a decis să aprobe prelungirea stării de alertă pe teritoriul țării noastre până pe data 14 aprilie. O nouă interdicție care apare în această hotărâre de guvern se referă la intervalul orar în care este restricționată circulația. Astfel, de duminică înainte românii nu mai pot circula după 22:00. Acest lucru trebuie respectat până la 5:00 dimineața.

Până acum interdicția era valabilă doar de la 23:00 până la 5:00 dimineața și intervalul în care apare interdicția de deplasare în afara locuinței a fost actualizat.

Astfel, apare o nouă modificare și în declarație pe propria răspundere pe care cei care ies din casă trebuie să o completeze. Sunt mai multe excepții de la regula interdicției de a ieși din casă după ora 22 și toate acestea sunt prevăzute în noul model de declarație pe propria răspundere. Este vorba despre deplasarea:

În interes profesional

Asistență medicală care nu poate fi amânată și nici realizată de la distanță

Achiziționarea de medicamente

Îngrijirea/însoțirea copilului și/sau asistența persoanelor vârstnice, bolnave sau cu dizabilități

Deces al unui membru al familiei.

Citeste continuarea pe Redactia.ro

 231 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos