DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Cum arată WC-ul de 400.000 de euro din Pitești: “Sunt nişte bani daţi aiurea”

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Cât zece garsoniere. Atât a costat cea mai scumpă toaletă publică din ţară. WC-ul este în centrul oraşului Piteşti, la 150 de metri de Galeria de Artă. A costat 400.000 de euro din bani publici. Deşi recunosc că a fost foarte scump, autorităţile consideră că era o necesitate.

Toaleta publică din Piteşti are oglinzi antivandalism, care să nu poată fi sparte, compartimentările sunt din HPL, iar toaletele sunt cu senzor şi inox complet astfel încât să nu existe riscul de a se rupe sau sparge.

Obrazul subţire cu cheltuială se ţine. Constructorul spune că preţul exorbitant se justifică prin faptul că este o clădire îngropată. WC-ul are lift pentru opt persoane şi trepte îmbrăcate în granit.

Valentin Grigorescu, constructor: WC-ul a fost îngropat, să nu afecteze clădirile din zonă care sunt monumente istorice. Elementul cel mai scump a fost partea de rezistenţă, undeva la 700.000 de lei.

Citeste continuarea pe ObservatorNews.ro

Loading

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde