DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Cum încearcă Cristina Ciobănașu să-l uite pe Vlad Gherman. Cu cine a fost suprinsă în oraș

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Vestea că Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu s-au despărțit după 9 ani de relație, a venit ca un fulger pentru lumea showbiz-ului. Cei doi păreau că formează un cuplu solid, dar se pare că lucrurile au stat diferit. Deja de două săptămâni actorii nu mai locuiesc sub același acoperiș și încearcă să treacă peste momentul separării. Cristina Ciobănașu, de exemplu, a decis să uite de toate printr-o ieșire în oraș, alături de o persoană importantă din viața ei.

Cum încearcă Cristina Ciobănașu să-l uite pe Vlad Gherman. Cu cine a fost suprinsă în oraș

Cristina Ciobănașu încearcă să-l dea uitării pe Vlad Gherman, actorul cu care a fost împreună timp de 9 ani. Sunt deja, două săptămâni, de când cei doi nu mai locuiesc în aceeași casă. Cristina Ciobănașu a fost suprinsă, de curând, în preajma unei persoane importante, care o ajută să depășeașcă momentul despărțirii, transmite Spynews. Despre cine este vorba?

Când nu este la filmările pentru serialul ”Adela”, Cristina Ciobănașu petrece timpul liber cu prietenele sale. Cu una dintre ele a postat un InstaStory, în timp ce se aflau la un restaurant.

Cristina Ciobănașu alături de o prietenă.

Foto: Instagram

Vlad Gherman a felicitat-o pe Cristina Ciobănașu

Cristina Ciobănașu a atins, sâmbătă, pragul de 1 milion de urmăritori pe Instagram. De cum a observat acest lucru, Vlad Gherman a ținut să o felicite public pe fosta sa parteneră. ”Bine, Crissy!”, a scris actorul pe Instagram. Cristina însă, nu i-a oferit niciun răspuns la postare, dar cel mai probabil i-a lăsat un ”Mulțumesc!” într-un mesaj privat.

Citeste continuarea pe Redactia.ro

Loading

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde