DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Cum se face slujba de Înviere în 2021. Autoritățile prelungesc starea de alertă

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Mai este doar o aruncătură de băț până începe postul Sfintelor Paști, dar modul în care se va face slujba de Înviere stă sub semnul întrebării. În condițiile în care autoritățile au anunțat că vor prelungi starea de alertă, gândul românilor se îndreaptă între sărbătorile care bat la ușă.

Cum se va desfășura slujba de Înviere în 2021

Răspunsul la această întrebare a venit din partea vicepreședintelui Comitetului Național de Coordonare a activității de vaccinare împotriva coronavirusului. Andrei Baciu a declarat că organizarea Slujbei din noaptea de Înviere se va face în funcție de evoluția epidemiologică din țară.

Din nefericire, dacă numărul de cazuri de infectare cu virusul Covid-19 va crește mult, sunt șanse ca slujba de Înviere din 2021 să se facă la fel ca anul trecut, când era începutul pandemiei.

„Este o situație în dinamică. Mai este ceva timp până atunci. Vedem că dinamica epidemiologică are niște modificări în special în ultimele zile. O să vedem în funcție de contextul care va fi în perioada respectivă”, a precizat Andrei Baciu.

Reprezentantul Comitetului Național de Coordonare a activității de vaccinare împotriva coronavirusului a spus că nu se pot face predicții pe perioade mari pentru că totul depinde de perioada de incubație care afectează direct dinamica epidemiologică.

Citeste continuarea pe site-ul sursa Huff.ro

 183 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos