Cum se înțeleg Pepe și Raluca Pastramă. Ce a zis artistul despre împăcare

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Pepe și Raluca Pastramă nu mai formează un cuplu de ceva timp. Căsnicia lor a ajuns la final după mai multe neînțelegeri și se pregătesc acum de divorț. Celebrul artist a vorbit despre cum stau lucrurile între ei acum, dar și despre o posibilă împăcare despre care se tot vorbește în ultimul timp.

Pepe și Raluca nu mai dorm în același pat din toamnă

Pepe și Raluca au decis să pună punct relației lor. După mulți ani de iubire, în care au clădit o familie, s-au căsătorit și au făcut doi copii, lucrurile au luat-o complet razna între ei.

Deși cei doi au declarat că lucrurile merg bine între ei și că divorțul va fi unul pe cale amiabilă, fără scandaluri și certuri, se pare că situația nu a stat așa. Pepe și Raluca Pastramă au ajuns chiar și la poliție și au fost cerute ordine de protecție.

Totuși, Pepe susține acum că s-au liniștit apele între el și fosta soție și au ajuns la o înțelegere. Nu mai sunt certați, vorbesc zilnic și au o relație normală de dragul copiilor, aiar divorțul va avea loc la notar. Artistul a explicat clar că între el și Raluca nu se mai poate pune niciodată problema de împăcare.

”S-au limpezit apele. Suntem pe calea cea mai corectă. Noi nu suntem certați, vorbim zilnic, dar ca și cuplu nu ne vom împăca sub nici o formă. Nu facem tămbălău. Divorțul se face la notar. Azi am fost cu copiii la grădiniță. E o chestiune de zile până când voi fi și în acte un bărbat liber. Noi nu mai dormim în același pat din octombrie”, a declarat Pepe.

Pepe se gândește la o altă relație

Artistul a declarat că nu trebuie să uimească pe nimeni dacă ei vor apărea alături de o altă persoană, pentru că este normal că altcineva să apară în viața lor când vor deveni doi oameni liberi.

Fetele lor au înțeles situația și au acceptat-o. Ei încă iau masa în familie de două ori pe săptămână, dar le-au explicat celor mici că nu vor mai împărți același pat.

Continuarea pe Huff.ro

RECLAMA 8

Loading