Cum se simt Nelu Ploieșteanu și Gabi Luncă. Vești dureroase despre unul dintre artiști

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Situația din țara noastră se complică din cauza coronavirusului și numărul de cazuri crește. În ultima vreme, tot mai multe persoane publice au fost infectate și s-a tot vorbit despre experiența prin care acestea au trecut. În acest moment, Nelu Ploieșteanu și Gabi Luncă sunt unii dintre cei care luptă din răsputeri să învingă boala, însă lucrurile sunt dificile și veștile nu sunt deloc unele bune.

Vești bune despre Gabi Luncă

Gabi Luncă a contractat nemilosul virus în urmă cu aprximativ o săptămână. Starea ei de sănătate a fost una extrem de gravă, având în vedere că a ajuns și la o vârstă înaintată, de 81 de ani. Totuși, se pare că veștile în cazul celebrei interprete de muzică lăutărească nu sunt deloc unele rele, deși medicii au fost foarte rezervați la început.

Celebra artistă internată la Spitalul de Urgenţă Ilfov se simte acum mult mai bine și starea ei este stabilă. Ea respiră mai mult singură și doar uneori se ajută de masca de oxigen, însă nu mai este intubată și este perfect conștientă. Saturația oxigenului ar fi de 94% și urmează ca medicii să decidă când o vor externa, conform Antena3.

Nelu Ploieșteanu, în continuare în stare foarte gravă

Citeste continuarea pe Fresh24.ro

Loading