DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Curtea de Conturi ARUNCĂ-N AER primăria condusă de primarul USR, Allen Coliban! Schemă ILEGALĂ

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Presa de sub Tâmpa vorbește astăzi de o schemă ilegală pusă la punct de primarul USR al Brașovului, Allen Coliban. Primăria Brașov a acordat un sprijin financiar asociației în care membru fondator este chiar edilul Coliban. Mai mult, asociația unde primarul este membru fondator ar pus mâna și pe brandul, marca și stema FC Brașov și Fotbal Club Brașov România. În total, Curtea de Conturi a constatat un prejudiciu de peste 3,5 milioane de lei.

Surse au dezvăluit, pentru Newsbv.ro, că toată schema pusă de Allen Coliban la punct, pornind de la ACS Scotch Club și ajungând la ACS Fotbal Club Brașov – Steagul Renaște este declarată ilegală de către auditori. Auditorii publici externi din cadrul Camerei de Conturi Brașov confirmă faptul că Allen Coliban a tras sforile și și-a capitalizat propriul club unde este și acum membru fondator cu 3,5 milioane de lei din banii brașovenilor. Bani care trebuie recuperați.

Mai precis, ACS FC Brașov Steagul Renaște, acolo unde Allen Coliban este membru fondator, a primit sprijin financiar chiar de la primărie, instituția fiind păstorită de același Coliban – această „inginerie financiară” fiind sesizată și de Curtea de Conturi, conform Newsbv.ro.

CITESTE INTEGRAL PE BUGETUL

 158 Total vizualizari,  40 Vizualizari azi

Comentarii Facebook
Apasati pe una din imaginile de mai jos pentru a inchide aceasta fereastra sau asteptati 10 secunde