DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Cutremur în zona Vrancea

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

După valul de cutremure înregistrate în ultimele săptămâni în zona Olteniei, un cutremur s-a produs vineri la prânz și în zona seismică Vrancea. Spre deosebire de cutremurele din Gorj, care sunt de suprafață, seismul din Vrancea s-a produs la o adâncime de 140 de km.

„În ziua de 3 Martie 2023, la ora 12:34:50 (ora locală a României), s-a produs în ZONA SEISMICA VRANCEA, BUZAU un cutremur slab cu magnitudinea ml 3.0, la adâncimea de 140km.

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 70km E de Brasov, 79km NE de Ploiesti, 114km S de Bacau, 120km V de Braila, 121km V de Galati, 130km N de Bucuresti, 152km NE de Pitesti, 185km E de Sibiu, 195km N de Ruse, 195km SV de Iasi”, anunță Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

Cutremurele pot fi simțite de oameni de la magnitudinea de 3 grade pe scara Richter. Seismene sub 4 grade Richter nu produc de obicei pagube.

CITESTE INTEGRAL PE STIRIPESURSE

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde