Dacian Cioloş lansează partidul REPER după demisia din USR. Cine sunt europarlamentarii care-l urmează în noul proiect

Fostul premier Dacian Cioloş împreună cu europarlamentarii Ramona Strugariu, Dragoș Pîslaru, Alin Mituța, Dragoș Tudorache şi-au dat demisia din USR, pentru a forma un nou proiect politic.

Dacian Cioloş lansează partidul REPER după demisia din USR. Fostul premier a acuzat că actuala conducere a Uniunii Salvaţi România că nu are „nici dorința, nici maturitatea de a accepta greșelile trecutului”.

”Din păcate conducerea actuală a USR a îndepărtat partidul treptat, dar sigur de valorile și promisiunile cu care noi, eurodeputații aleși pe lista Alianței 2020 USR PLUS, am cerut și obținut votul a 2 milioane de cetățeni români în campania electorală din 2019.

Nu vedem la conducerea USR nici dorința, nici maturitatea de a accepta greșelile trecutului și de a schimba o direcție care duce partidul spre irelevanță politică. Nu mai girăm refuzul de a atrage şi promova competențe (oameni și idei) și de a dezvolta organizația. Vedem un cerc restrâns de membri care își consolidează puterea internă prin mijloace politice neconforme cu valorile noastre și ale electoratului reformist din România. Acest electorat aşteaptă răspunsuri”, au afirmat cei cinci europarlamentari într-o declarație comună.

CITESTE INTEGRAL PE ROMANIATV

 106 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Comentarii Facebook
Apasati pe una din imaginile de mai jos pentru a inchide aceasta fereastra.