Dacian Cioloș s-a infectat cu coronavirus. Cum se simte în aceste momente

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Dacian Cioloș a anunțat că s-a infectat cu coronavirus. Co-președintele USR-PLUS a scris pe Facebook că a ieșit pozitiv la testul pentru depistarea virusului Sars Cov 2. A primit rezultatul testului în urmă cu doar câteva minute, și, spre surprinderea politicianului, rezultatul a arătat că este infectat cu virusul.

Dacian Cioloș are coronavirus

Politicianul a intrat automat în izolare și a precizat că urmează indicațiile echipei medicale din Parlamentul European. Cioloș a precizat că se simte bine și nu prezintă niciun fel de simptom. El a mai spus că a respectat toate măsurile de protecție.

„Am respectat toate măsurile de protecție în toate împrejurările, nu am simptome și mă simt bine în acest moment. Am fost mereu conștient de periculozitatea acestui virus care ne-a schimbat total modul de viață în ultimul an, a suprasolicitat sistemul sanitar, medicii și asistentele, a luat prea repede de lângă noi mulți oameni dragi”, a scris Dacian Cioloș pe Facebook.

Cioloș le-a transmis oamenilor să fie responsabili față de ei și față de ceilalți, și să se izoleze în momentul în care au simptome sau primesc un rezultat pozitiv la coronavirus.

Politicianul a anunțat că va continua să lucreze de acasă pe proiectele urgente din Parlamentul European și din țară.

Internauții i-au urat multă sănătate co-președintelui USR-PLUS.

Știre în curs de actualizare pe fresh24.ro

Loading