DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Dan Barna: „Iohannis este preşedintele care a trădat România. A adus PSD la guvernare în mai multe rânduri”

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Vicepreşedintele Uniunii Salvaţi România (USR), Dan Barna, consideră că Klaus Iohannis este preşedintele care a trădat România, acuzându-l că a minţit cetăţenii că va lupta ca Partidul Social Democrat (PSD) să nu mai ajungă la conducerea ţării şi care a adus PSD la guvernare nu o singură dată, ci în repetate rânduri.

Pe lângă reproşurile de natură politică, Dan Barna l-a acuzat pe preşedintele Klaus Iohannis chiar de practici penale, spunând că acesta aranjează licitaţii pentru apropiaţi ai săi.

„Domnul Iohannis este preşedintele care a trădat România. Este o relaţie de adversitate, e un lucru deja mic în relaţia cu un preşedinte care a minţit cetăţenii privindu-i în ochi că va lupta ca PSD să nu mai conducă această ţară, un preşedinte care a adus PSD la guvernare şi nu o dată, ci în repetate rânduri şi care în momentul de faţă nu doar că nu mai îndrăzneşte să apară în faţa cetăţenilor. Este un preşedinte care continuă să fie absent din societate în cele mai sensibile şi importante momente ale sale, un preşedintele care susţine o coaliţie PSD-PNL şi care îşi aranjează licitaţii pentru prietenii săi, atât de jos suntem”, a declarat Dan Barna, la Digi 24.

Dan Barna a mai spus că speră ca Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) ”să nu ajungă niciodată o opțiune de guvernare” pentru România.

CITESTE INTEGRAL PE ROMANIATV

 134 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos